Een boost voor teamspirit

 

Door ons beroep – we zijn als artsen verenigd in een samenwerkingsverband – hebben we reeds op tal van plaatsen vergaderd.

De beste resultaten en herinneringen houden we over aan kleinschalige initiatieven waar een beperkt aantal mensen in een ongedwongen sfeer en eventueel met hun partners een paar dagen doorbrachten. Daar wisselen ernstig momenten af met ontspanning. Zo ontstaat een échte teambuilding.

We wilden zelf een plaats creëren waar zakenmensen in een stijlvolle en relaxte sfeer de koppen bij elkaar kunnen steken. Die stek vonden we in Petite Somme (Septon), op maar enkele kilometers van het idyllische stadje Durbuy. Gezonde lucht, goed voor lijf en leden, dat kunnen we als artsen onderschrijven.

Daar ontwierpen we Villa Belle Vie om aangenaam en rustig te vergaderen in alle comfort. Voeg daarbij de mogelijkheid voor tal van lokale ontspanningsmogelijkheden en culinaire escapades en er onstaat een plaats waar professionals – managementteams, kmo-teams, artsen, kwaliteitsgroepen – fijn en zinvol kunnen herbronnen.

Dokter Lut Dehaen
Dokter Kris Genbrugge